Credits

Credits Medium Eddie België. Waardoor je op een goedkopere manier een spiritueel consult kunt starten. Zodat het betaalbaar is. Door te kiezen voor een gratis consult. Kun je gebruikmaken van voordelige en gunstige beltarieven. Maar daarnaast ook onze mediums consulteren vanuit elke plek op de wereld. Het aanschaffen van credits is zo geregeld.

Credits aanschaffen voor belconsult of E-consult

  • Registreer je bij dit icoon Klantaccount medium Eddie België en log daarna in
  • In je klantaccount kun je een voordelig creditpakket aanschaffen
  • Bel hierna het nummer +3243203097
  • Toets nu de pin in die je in je account ziet staan
  • Vervolgens het boxnummer van het medium dat jij graag wilt spreken. Of kies voor willekeurig
  • Het spiritueel belconsult komt tot start

Op deze manier omzeil je het bellen met een premium nummer. Dat €  1,50 per minuut kost en het gesprek na 10 minuten wordt verbroken.

Credits medium Eddie België

Betrouwbaar en toch voordelig spiritueel belconsult

Op deze manier heb je toch een betrouwbaar, maar ook een voordelig spiritueel belconsult. Overigens heb je credits ook nodig voor een E-consult. Dat € 25,- kost. Op deze manier wordt een spiritueel belconsult starten met een van de mediums van Medium Eddie België, veel minder beladen. Omdat je nu zelf weet wat je uitgeeft op voorhand. en zoveel meer krijgt, als dat je gebruik zou maken van een 0907 nummer.

Naast bellen kun je namelijk nu ook gebruikmaken van andere consulten, als chat en E-consult. Mocht je een spiritueel chatconsult willen starten? Schaf dan de credits hiervoor aan bij medium-eddie.be. Hier vind je professionele spirituele chatconsulenten. Die naast paranormale gaven, gescreend zijn op hun typevaardigheden.

Flexibiliteit met credits

Als je een voordelig creditpakket aanschaft ben je niet verplicht dit voor een spiritueel consult te gebruiken. Je kunt je credittegoed altijd behouden. Mits je eens per jaar een spiritueel consult start. Tevens kun je tijdens een consult makkelijk credits upladen. Heb je nummerweergave aan, is slechts eenmalig het invoeren van de pincode noodzakelijk.

Naast betrouwbaar, is een gesprek met credits niet alleen voordeliger. het is ook makkelijker, als je eenmaal een gratis account het aangemaakt bij Medium Eddie België.